Personlig Teori

Elevcentralen Premium (ECP)

För att repetera och lära sig olika regler, skyltar och situationer i trafiken får ni hos oss jobba i Elevcentralen Premium. Här varvas informationsfilmer, intervjuer med trafiklärare, frågor och animerade uppgifter. Boken finns att läsa elektroniskt och erbjuds på många olika språk samt med ljudstöd. Vi har 4 st elevdatorer på trafikskolan och du kan även jobba i programmet  hemifrån via din dator, mobil eller surfplatta. Elevcentralen premium är uppdelade i olika faser som berör alla olika delar i körkortsutbildningen. När man fått god kunskap och jobbat igenom hela programmet är det dags för uppskrivning och uppkörning. För att få tillgång till elevcentralen premium måste man var inskriven samt få ett lösenord till inloggningen på elevcentralen som du hittar på startsidan.

Enskild Teori

För er som har dyslexi eller svårt med teoridelen har vi olika hjälpmedel. Elevcentralen Premium och ljudstöd till körkortsboken. Behöver du mer stöd kan vi erbjuda enskild teori. Vi hjälper även till att ansöka om ett anpassat prov. Vi kan göra en enklare utredning som behövs i samband med att man ansöker. Vi finns alltid till hands och hjälper er med eventuella frågor. Om ni känner att ni behöver mer stöd erbjuder vi speciellt teoristöd 40 min 400 kr, 80min 750 kr med vår speciallärare Maria.

POS-itiv-Teori

Varannan vecka erbjuder vi på POS från kl 16.20-17.50 Onsdagar eller Torsdagar bokningsbar frågestund där du kan få förklaringar i ECP (elevcentralen premium) och hjälp med teorin. Tänk på att vid dessa tillfällen kan det vara flera elever på plats så vill du ha en lärare för dig själv är det bättre att boka enskild teorihjälp.


Descargar musica